What wizards like

Cu și despre valori. Ne plac ideile creative, discuțiile inovative, imaginația expansivă, pe care vrem să le punem în realitate. Clienții noștri sunt persoane moderne, cu idei care ne împărtășesc idealul de  a face lucrurile altfel, mai creativ și poate mai bine. Ne place dinamicitatea și să unicizăm ideile abstracte în forme concrete.  Libertatea clientului, a produselor noastre și a procesului creativ este nemărginită, combinând culori, fonturi, și sentimente pentru a reda o atmosferă și experiență unică utilizatorului.

What we believe

Viziunea noastră. Vrem să facem o lume mai dinamică, mai colorată, o experiență a utilizatorului mai trainică și fermecătoare. Oferim spațiu echipei noastre să se dezvolte și să construiască idei în libertatea oferită, stimulând prin teambuilding și networking. Suntem axați pe human-centered design ca mod de a fi și de a trăi. Ne place să fim provocați cu proiecte îndrăznețe pe care să le lansăm pe piață, printr-o revoluție vizuală, estetică și kinestetică. Un pic de vrajă nu strică niciodată.

Where from, wiz?

Din experiențe. Echipa din spatele proiectului vine din domenii diferite: IT, economie, marketing, design, drept. Combinăm experiențele individuale într-un tot unitar, ce conferă dinamicitate rezultatelor noastre. Colaborăm cu graficieni, web-designeri, developeri și artiști pe fiecare proiect în parte, adaptându-ne la cerințele proiectului pentru un maxim de calitate și profesionalism. Experiențele oamenilor aduc cea mai mare valoare adăugată, integrând-o în procesul de lucru și modul de gândire.

lines