Servicii de promovare

Campanii de promovare Pay per click pe Google si Facebook eficiente si cu rezultate masurabile. Mai multi clienti pentru afacerea ta.

Ce servicii iti ofera agentia noastra de marketing online?

Analiza initiala a campaniilor de publicitate platita

Audit gratuit al campaniilor de Google Ads si Facebook Ads existente. Vom analiza toti factorii necesari unei campanii de succes si iti vom oferi sugestii de pentru optimizarea aceastora. In aceasta etapa vom evalua si propune(in cazul in care nu exista) implementarea unor sisteme de inregistrare a conversiilor care ne vor permite sa urmarim si masura eficienta campaniilor PPC.

Intelegere deplina a afacerii tale

Vom discuta in detaliu despre provocarile, obiectivele si profilul clientilor afacerii tale. Vom veni cu solutii adecvate obiectivelor tale.

Keyword Research

Aproape tot ce facem online incepe cu o cautare. In aceasta cautare folosim un cuvant cheie care exprima cel mai bine problema noastra. Asta inseamna ca orice campanie de PPC trebuie sa inceapa cu acest pas esential. Keyword research-ul reprezinta fundatia unei campanii de PPC eficiente. Noi vom face o cercetare exhaustiva(completa) si vom veni cu propuneri de liste de cuvinte adaptate bugetului tau.

Analiza campaniilor desfasurate de concurenti

Vom face un audit complet al campaniilor PPC desfasurate de concurenta si vom veni cu propuneri adaptate campaniilor online de promovare desfasurate de acestia.

Solutii optime de promovare online

In functie de obiective, buget, listele de cuvinte cheie si campaniile PPC desfasurate de concurenta vom veni cu cele mai bune solutii de promovare online platita si cu o estimare a rezultatelor ce se vor optine.

Suport permanent pe timpul campaniilor PPC

Oferim suport zilnic si venim cu rapoarte periodice privind performanta reclamelor online.

Rezultate masurabile si optimizare continua

In rapoartele noastre oferim doar rezultate concrete bazate pe cifre. Optimizam continuu campaniile astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate pentru bugetul alocat de tine.

Suntem in pas cu noutatile

Vei fi printre primii ce va beneficia de avantajul competitiv al aplicarii noutatilor din domeniul PPC. Suntem in pas cu orice noutate sau modificare in ceea ce priveste reclamele online si ne adaptam la mediul in continua schimbare din acest domeniu.

Hai sa lucram impreuna!

+40 754557444

Iași, Splai Bahlui Mal Stâng, nr. 1

contact@contentwizards.ro