Servicii de

Website-ul e de multe ori prima si ultima ta sansa de a face o impresie buna atunci cand cineva te gaseste online. Daca iti doresti sa cuceresti mediul online rapid si eficient, ai ajuns unde trebuie.

Noi iti integram site-ul in strategia generala de marketing online si ne asiguram ca serveste obiectivelor tale.

Responsive

Un website responsive este un singur website care se poate contracta sau extinde pentru a se potrivi dimensiunii ecranului pe care se vede: desktop, tableta sau smartphone.

SEO

Ne vom asigura ca website-ul tau este Google friendly pentru ca clientii sa te gaseasca cat mai ușor online. Procesul SEO este unul complex, insa isi are inceputul inca din etapa de web design.

Analytics

Vom instala o suita completa de programe de analiza si tracking, astfel incat sa poti vedea modul in care eforturile tale in online sunt rasplatite.

site de prezentare

Utilizarea unui CMS open source (WordPress) face ca administrarea si editarea un site web sa fie mult mai simpla si sa nu necesite interventia unui programator.

Magazin online

Realizarea unui site de e-commerce presupune  alegerea unei platforme CMS open source (WooCommerce,  Prestashop sau Magento) si integrarea  unei aplicatii de  e-payment in  design-ul site-ului.

Cum functioneaza?

Analiza nevoilor

Intelegem care este produsul final dorit si ce trebuie facut pentru a fi livrat. Prima data, clientul completeaza un chestionar care ne ajuta sa avem o imagine de ansamblu si sa decidem cele mai potrivite metode de research: interviuri cu echipa clientului, chestionarea utilizatorilor sau analiza competitorilor.

Planificare

Incepem cu schema de culori, elementele vizuale, tipografia si alte elemente de design necesare. Continuam cu structura site-ului prin crearea de wireframe-uri care sa fie specifice domeniului de activitate al clientului si sa ofere utilizatorilor o experienta de navigare cat mai prietenoasa.

Design

Incepem design-ul cu varianta mobile si avem grija ca site-ul sa fie mobile-friendly. Cream structura si elementele vizuale ale site-ului pe baza etapei de user experience research. Includem optimizarea SEO inca de la inceput in privinta URL-urilor, continutului, heading, titles etc.

Dezvoltare

Avem grija sa asiguram framework-ul, structura bazei de date si standardele web potrivite. Dezvoltam si implementam functionalitatile necesare: formular de contact, module ale procesatorilor de plati, live chat, etc. De asemenea, integram scripturile necesare pentru marketing online si statistici: scripturi Google Ads si Facebook, scripturi Google Analytics si Hotjare, scripturi pentru afiliere.

Lansare

Optimizam baza de date pentru a creste viteza de incarcare a site-ului si instalam certificatul SSL (https)pe server pentru a securiza elementele website-ului. Realizam o testare atenta inainte de a lansa website-ul prin care verificam afisarea pe diverse tipuri de device si browser si analizam procesele pe care le vor avea utilizatorii.

Mentenanta

Ai posibilitatea sa continui colaborarea cu noi printr-un contract de mentenanta web in care putem interveni atunci cand ai nevoie.

Hai sa lucram impreuna!

+40 754557444

Iași, Splai Bahlui Mal Stâng, nr. 1

contact@contentwizards.ro